top of page

Novetats

Inauguració de l’exposició "El mar no es blau"

La Galeria i Montse Casacuberta et conviden a la inauguración de l'exposició "El mar no es blau" dimecres 2 de desembre de 18h. a 21h. (aforament limitat).

  • L'exposició es podrà visitar del 27 de novembre al 9 de gener 2021

  • Visites comentadas: a concretar



La Galeria, Batlle Argimon

Carrer de Sant Jordi, 14

Sant Cugat del Vallès

08172 Barcelona



art 20+5 ARTISTES, GALERISTES I TOT EL SECTOR DE LES ARTS PLÀSTIQUES

Aquest és un moment difícil, però millor no lamentar-nos sinó reconèixer que això afecta tothom. Des del col·lectiu d'artistes us proposem allò que molts ja estan fent voluntàriament: ajustar el preu de les obres, que és el nostre modus vivendi.

Proposem la campanya 20+5: totalment voluntària per tot el que queda d’any, oferint la nostra obra a títol individual o a través de les galeries que s'hi adhereixin amb un 20% de descompte i comprometent-nos a ingressar un 5% a una ONG de lliure elecció.

El que oferim no és un descompte sinó la voluntat de sumar-nos a l’esforç col·lectiu, de mostrar-nos com el que som: un col·lectiu solidari. Si aquest esforç de responsabilitat i de solidaritat que és el 20+5 fa que molts hi vegin una oportunitat de comprar a un preu avantatjós alhora que ens ajuden, nosaltres podrem ajudar a qui ho necessita encara més, assolint el nostre objectiu.


Catáleg Montse Casacuberta 2020
.pdf
Download PDF • 895KB

Comments


bottom of page