top of page

Novetats

"T'ESCRIC UN PAISATGE" a Vilafranca, un projecte de Montse Casacuberta i Mariona Garci

Proposta artística de Montse Casacuberta i Mariona Garcia resultant del projecte que fa un cert temps es van plantejar ambdues artistes: un joc de correspondències, paisatges descrits que arriben per carta i es converteixen en una obra pictòrica.

Aquest divendres 20 de juliol, a les 20h, s'inaugura al Claustre de Sant Francesc l'exposició “T'escric un paisatge”. Emmarcada dins del cicle Paraules al Claustre.

La inauguració anirà precedida d'una xerrada a càrrec de Mariona Garcia que durà per títol el mateix que porta l'exposició “T'escric un paisatge”, on l'artista desgranarà els detalls que van dur-les a la realització d'aquest singular projecte literari i visual. L'exposició és podrà visitar fins al diumenge 5 d'agost en horaris de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges d'11 a 14h.

Dates i lloc:

Del 20 de juliol al 5 d'agost

Claustre de Sant Francesc

Horari:

De dilluns a divendres de 17 a 20h. i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h.

Organització i contacte:

Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

bottom of page