top of page

Novetats

Nova exposició de Montse Casacuberta

IMG_7290.jpg

La nova exposició que Montse Casacuberta presenta en La GaLeRia és un contrapunt al macro mural de 5.000m2 que l'artista acaba d'inaugurar al Viaducte de l'AVE a Sant Joan Despí, Barcelona. Els 36 olis que conformen la mostra a La Galeria reprenen la mirada íntima que caracteritza la seva producció. És el plànol on desenvolupa el diàleg entre el món extern i la subjectivitat, que li permet explorar més enllà de l'aparença de les coses. Els seus paisatges i naturaleses descobreixen relacions silencioses amb temes senzills de l'entorn quotidià que organitza en plànols sintètics i un cromatisme de refinada discreció.

La producció de Montserrat Casacuberta es defineix principalment per la pintura de cavallet on aborda espais i situacions comunes amb una mirada subjectiva i intimista.

Aquesta és la segona mostra individual a La GaLeRia de Sant Cugat, on recentment també ha participat a la col·lectiva Aturar el temps. El Bodegó II.

Eucaliptus_en_línea.jpg

Veure el catàleg online

La GaLeRia

Sant Jordi 14. 08172

Sant Cugat del Vallès

www.batlleargimon.com

Tel. 93 675 04 98

bottom of page