top of page

Novetats

Nova exposició de Montse Casacuberta

La nova exposició que Montse Casacuberta presenta en La GaLeRia és un contrapunt al macro mural de 5.000m2 que l'artista acaba d'inaugurar al Viaducte de l'AVE a Sant Joan Despí, Barcelona. Els 36 olis que conformen la mostra a La Galeria reprenen la mirada íntima que caracteritza la seva producció. És el plànol on desenvolupa el diàleg entre el món extern i la subjectivitat, que li permet explorar més enllà de l'aparença de les coses. Els seus paisatges i naturaleses descobreixen relacions silencioses amb temes senzills de l'entorn quotidià que organitza en plànols sintètics i un cromatisme de refinada discreció.

La producció de Montserrat Casacuberta es defineix principalment per la pintura de cavallet on aborda espais i situacions comunes amb una mirada subjectiva i intimista.

Aquesta és la segona mostra individual a La GaLeRia de Sant Cugat, on recentment també ha participat a la col·lectiva Aturar el temps. El Bodegó II.

La GaLeRia

Sant Jordi 14. 08172

Sant Cugat del Vallès

www.batlleargimon.com

Tel. 93 675 04 98

bottom of page