top of page

Novetats

El pont, Montse Casacuberta, Sant Joan Despí i Bau

Des de el Blog de Bau:

Fullejant La Vanguardia d’avui, dijous 12 de març, hem pogut veure i llegir de forma pública el que alguns dels que formem part de la comunitat de Bau, Centre Universitari de Disseny, ja sabíem…. que Montse Casacuberta –professora de l’assignatura de Taller de Dibuix Artístic, al costat d’un equip format per alguns dels seus ex alumnes, i per tant alumni de Bau, està realitzant un mural sota el viaducte de l’AVE de Sant Joan Despí.

La intervenció artística es basa en contes infantils, elements de la naturalesa i senyes d’identitat de Sant Joan Despí (gegants i drac) que es converteixen en protagonistes d’aquesta obra amb una superfície de mes de 5.000 metres quadrats.

"A més del mural, en tota aquesta zona es recuperarà la vegetació. Hi haurà un jardí natural, la seva relació amb aquest és també un dels punts de partida del projecte”, manifesta Montse Casacuberta al costat del seu equip format per els alumni Marina Salazar, Marc Domènech, Ariadna Minguet i Joan Suárez.

Així que no teniu excusa, si voleu gaudir de l’art i la naturalesa busqueu el pont de l’AVE de Sant Joan Despí, però no ho feu aquest cap de setmana que s’anuncia fred i plujós.

bottom of page